Pàgines

dilluns, 30 de setembre del 2013

30/09/13 - Esperança

Ubicació: 12140 Albocàsser, Castelló, Espanya
Albocàsser - Esperança - Albocàsser


He sortit per pujar a l'Esperança i fer una senda que porta fins al camí de pujada a la Font de la Tosca, però després de la pujada del carrer Esperança, no hem quedaven ganes de fer el tram de ciment que puja fins a l'ermita, així que he decidit fer la senda en el sentit invers.

La pujada d'un quilòmetre tot recte pel carrer esperança es fa interminable, inclús sent el principi de la ruta, després per camí de terra planejant fins al camí de la Font de la Tosca, serveix per agafar forces i així pujar fins al mas abandonat, on es molt complicat pujar a sobre de la bici, jo he fet una vintena de metres a peu.

Després del mas comença la senda que ens portarà fins a l'Esperança, primer en pujada per acabar baixant suau. La senda es estreta amb romigueres, però no tallen el pas en cap moment. Un cop a l'ermita he baixat pel camí empedrat, per després tornar a agafar el camí de terra que planeja direcció al Pou de les Fontanelles. Finalment al pou he girat cap al poble per camí de terra al principi que acaba en ciment per fer un gir molt tancat a esquerres i ja arribar a Albocàsser.





Aquí teniu la ruta per si vos interessa: RUTA 30/09/13
Temps en BTT:  27 min
Distància recorreguda:  5,7 km

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada