Pàgines

dilluns, 30 de setembre del 2013

26/09/13 - Font del Bosc

Ubicació: 12140 Albocàsser, Castelló, Espanya
Albocàsser - Font del Bosc - La Massada - Albocàsser



Vaig repetir la ruta del dia 4, ja que em va agradar i volia tornar a passar per veure si es podia fer en menys temps, per a en cas d'algun dia tenir ganes de fer una escapada ràpida, tenir un lloc agradable, amb una bona senda i finalment una pujada per cremar el dinar.




L'anada a bon ritme per asfalt un bon tram, per després canviar a camí de terra amb un ritme més fluix per les diferents pujades i finalment per arribar a la senda estreta, amb lloses, pedra solta i algun que altre escaló. Molt divertida la senda per baixar fins a la Font del Bosc, on vaig parar 5 minuts per menjar una mica i agafar forces per la pujada bastant llarga amb curts plans que serveixen per beure, agafar ànims per al següent tram de pujada. La vaig fer quasi tota a sobre de la bici, excepte uns 20 metres que estava sense forces i el camí tenia molta pedra solta sobre lloses grans, en les quals sols feia que patinar la roda a cada pedalada.

En arribar a les proximitats del Mas de Peraire hi ha uns metres de descans, però a continuació encara queda una última pujada bastant empinada fins arribar a la Massada. En aquest punt tornem a trobar el camí asfaltat pel que hem anat, que agafem per tornar fins al poble, encara que jo a les proximitats encara tenia forces per fer un tram més de pedra pel assegador del Corral de la Planeta, un tram divertit.

La Font del Bosc






Aquí teniu la ruta per si vos interessa: RUTA 26/09/13
Temps en BTT:  1 hora i 5 min
Distància recorreguda:  14,5 km

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada