Pàgines

dimarts, 27 de març del 2012

Ruta 27/03/12

Ubicació: 12140 Albocàsser, Espanya
Albocàsser - Esperança - Mas de l'Alga - Mas del Viudo - Albocàsser

Primera ruta en BTT del 2012, he acabat cansat, desil·lusionat, però satisfet d'haver trobat el camí i acabar el que tenia planejat. He sortit en direcció a la font de la Tosca, però abans de començar la part complicada he girat a la dreta direcció a l'Esperança,
 fins aquí sols he fet un parell de trams baix de la bici, algú amb més experiència pot ser els passi a sobre. En arribar a l'Esperança he parat uns minuts a fer un parell de fotos, el següent tram es de baixada prou pronunciada, a continuació fem una petita pujada i ja sols queda baixada fins a l'asfalt. Fins aquí tot perfecte i recomanable per a qualsevol persona, tant en BTT com a peu.

Aquesta part l'explico per que ha sigut tota una experiència, però ja vos dic que no la recomano amb BTT, per que passes més temps amb ella a sobre teu, que tu a sobre. Comença amb una pujada per asfalt fins arribar a un encreuament que girem a la dreta. Llavors circules per un camí per dins d'un bancal sense sortir de la zona trepitjada, fins que arribem a una sendera de pujada, als primers metres hi ha una tanca de filferro que he obert i tancat en acabar de passar. Al principi de la sendera poc "ciclable" es prou ampla per anar al costat de la bici i confiava que durés poc tros, però puja que puja, la sendera es va estretint fins al punt que ja no pots passar al costat i les rames et punxen les cames. Son uns 200 metres però es fan interminables, desprès fem uns metres a sobre de la bici, però dura poc la cosa. Jo aquí m'he despistat una mica del camí ja que no està molt trepitjat, he tingut que fer varis intents per continuar fins que al final he vist el Mas de l'Alga a l'horitzó i he vist per on anava la senda. La continuació es pel mig de argilagues, romigueres i demés matolls que fan difícil avançar amb la bici, deixant les meves cames que portava descobertes plenes de rascades. Finalment arribem a una senda prou ampla per circular a sobre de la bici fins que arribem a pocs metres del mas que tenim que baixar una paret de pedra seca mes o menys d'un metre d'altura. Finalment amb alegria he arribat al Mas de l'Alga quan ja començava a baixar el sol, d'aquí fins al Mas del Viudo sols hi ha que passar una paret plena de matolls i per fí una sendera per la que baixant arribem al camí  que porta fins al Mas del Viudo, sols un parell de trams de baixada que hi ha que vigilar, per finalitzar la baixada fins al barranc i ja agafem l'asfalt. Un parell d'imatges.

Primers metres direcció a l'Esperança

Descansant, després de pujar un tram amb el trasto al muscle

Mas de l'Alga

Mas del Viudo






Aquí teniu la ruta per si vos interessa: RUTA 27/03/12
Temps en BTT:  75 min.
Distància recorreguda: 11,9 km

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada