Pàgines

dimecres, 20 de març del 2013

Ruta 13/07/11

Ubicació: Albocàsser, Castelló, Espanya
Albocàsser - Bassa de les Forques - Font de la Tosca - Pou de les Fontanelles - Albocàsser




Continuo recordant rutes de 2011, en aquest cas la meua intenció era trobar una pujada diferent per anar a la Font de la Tosca, però realment es més dura que la pujada al recte que ja havia fet algun cop.

Comença amb una petita baixada i planejant una mica per asfalt, fins que girem a l'esquerra en busca de la Bassa de les Forques, on agafem un camí de terra en constant pujada. Els primers metres el camí està en bon estat fins que arribem a la carretera a la vora de la Bassa de les Forques, allí comença un camí en mal estat amb una pendent prou pronunciada y amb pedra solta que dificulta molt anar damunt de la bici.

En arribar dalt les vistes son precioses, hem vaig entretindre un rato a fer fotografies. A continuació baixem un tram de camí de terra fins la carretera CV-154 que seguirem fins al camí asfaltat que porta a la Font de la Tosca. On l'aigua fresca esta bona en ple estiu, després d'uns minuts de descans reprenc la baixada.

La baixada comença pel camí asfaltat de la font fins la carretera recorrent el mateix tram que abans, però aquest cop en contes d'agafar el camí pel que havia vingut, agafo el del cantó contrari que porta en una baixada bastant ràpida per terra, amb compte amb les aigüeres, fins al pou de les Fontanelles, des de on ens dirigim fins Albocàsser.

Pujada vista de dalt des de la meitat.

Vistes de la Font de la Tosca

Albocàsser al fons.

Camí asfaltat de la Font de la Tosca.

Ermita de l'Esperança vista des de el Pou de les Fontanelles.




Aquí teniu la ruta per si vos interessa: RUTA 13/07/11
Temps en BTT: 1h i  5 min.
Distància recorreguda:  11,3 km

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada