dimecres, 31 de juliol de 2013

Ruta 30/07/13

Ubicació: Albocàsser, Castelló, Espanya
Albocàsser - Esperança - Pou Fontanelles - AlbocàsserVaig sortir en intenció de coincidir al Pou de les Fontanelles amb la meva parella que volia fer-me algunes fotos. La pujada per asfalt cap a l'Esperança es fa llarga, i la baixada molt curta.

La pujada per asfalt començant al Pla de la Font, hi ha trams una mica més empinats que altres, donant una mica de descans, però son 600 metres seguits costa amunt. Com no tenia ganes de més asfalt, vaig pujar per la sendera que porta directament a l'ermita sense donar la volta com fa el camí.


Després de beure aigua hem vaig dirigir en busca de la senda que porta fins al camí de pujada a la Font de la Tosca, aquesta sendera va planejant i es totalment ciclable, la part final ja arribant a un mas abandonat, comença la baixada per senda amb alguns escalons, a partir del mas comença el camí que va millorant poc a poc de qualitat fins arribar al Pou de les Fontanelles on ja es un camí de terra en perfectes condicions. En aquest punt vaig parar un bon rato per a les fotos, després la baixada fins Albocàsser es ràpida per camí fins arribar a l'asfalt a les proximitats del poble.Aquí teniu la ruta per si vos interessa: RUTA 30/07/13
Temps en BTT: 1 hora i  16 minuts (Inclosa sesió fotogràfica)
Distància recorreguda:  5,5 km

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada